Oostenrijk vs Turkije

Oostenrijk vs TurkijeOostenrijkTurkije

⚽ 2024-07-02 – Euro

 

Oostenrijk vs Turkije voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Oostenrijk vs Turkije Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Oostenrijk - Turkije gespeeld in de Euro op 2024-07-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Oostenrijk vs Turkije Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Oostenrijk - Turkije gespeeld in de Euro op 2024-07-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Oostenrijk tegen Turkije?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Oostenrijk tegen Turkije te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Oostenrijk vs Turkije Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Oostenrijk en Turkije wordt op 2024-07-02 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Rangnick heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Turkije 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Oostenrijk vs Turkije, behaalde Oostenrijk 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Turkije uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Oostenrijk: n/a
  • voor Turkije: M. Müldür(1 goals/match);K. Aktürkoğlu(1 goals/match);

Oostenrijk vs Turkije Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Oostenrijk en Turkije:

Datum Uitslagen
2024-03-26 Oostenrijk 6 – 1 Turkije
2016-03-29 Oostenrijk 1 – 2 Turkije
2011-09-06 Oostenrijk 0 – 0 Turkije
2011-03-29 Turkije 2 – 0 Oostenrijk

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Oostenrijk vs Turkije H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Oostenrijk vs Turkije?

Verifieer je leeftijd