Polen vs Oostenrijk

Polen vs OostenrijkPolenOostenrijk

⚽ 2024-06-21 – Euro

 

Polen vs Oostenrijk voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Polen vs Oostenrijk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Polen - Oostenrijk gespeeld in de Euro op 2024-06-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Polen vs Oostenrijk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Polen - Oostenrijk gespeeld in de Euro op 2024-06-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Polen tegen Oostenrijk?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Polen tegen Oostenrijk te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Polen vs Oostenrijk Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Polen en Oostenrijk wordt op 2024-06-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Probierz heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Oostenrijk 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Polen vs Oostenrijk, behaalde Polen 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Oostenrijk uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Polen: A. Buksa(1 goals/match);
  • voor Oostenrijk: n/a

Polen vs Oostenrijk Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Polen en Oostenrijk:

Datum Uitslagen
2019-09-09 Polen 0 – 0 Oostenrijk
2019-03-21 Oostenrijk 0 – 1 Polen
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Polen vs Oostenrijk H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Polen vs Oostenrijk?

Verifieer je leeftijd