Roemenië vs Nederland

Roemenië vs NederlandRoemeniëNederland

⚽ 2024-07-02 – Euro

 

Roemenië vs Nederland voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Roemenië vs Nederland Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Roemenië - Nederland gespeeld in de Euro op 2024-07-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Roemenië vs Nederland Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Roemenië - Nederland gespeeld in de Euro op 2024-07-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Roemenië tegen Nederland?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Roemenië tegen Nederland te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Roemenië vs Nederland Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Roemenië en Nederland wordt op 2024-07-02 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Iordănescu heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Nederland 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Roemenië vs Nederland, behaalde Roemenië 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Nederland uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Roemenië: N. Stanciu(1 goals/match);D. Drăguș(1 goals/match);
  • voor Nederland: n/a

Roemenië vs Nederland Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Roemenië en Nederland:

Datum Uitslagen
2017-11-14 Roemenië 0 – 3 Nederland
2013-03-26 Nederland 4 – 0 Roemenië
2012-10-16 Roemenië 1 – 4 Nederland
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Roemenië vs Nederland H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Roemenië vs Nederland?

Verifieer je leeftijd