Roemenië vs Oekraïne

Roemenië vs OekraïneRoemeniëOekraïne

⚽ 2024-06-17 – Euro

 

Roemenië vs Oekraïne voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Roemenië vs Oekraïne Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Roemenië - Oekraïne gespeeld in de Euro op 2024-06-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Roemenië vs Oekraïne Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Roemenië - Oekraïne gespeeld in de Euro op 2024-06-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Roemenië tegen Oekraïne?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Roemenië tegen Oekraïne te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Roemenië vs Oekraïne Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Roemenië en Oekraïne wordt op 2024-06-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Iordănescu heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Oekraïne 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Roemenië vs Oekraïne, behaalde Roemenië 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Oekraïne uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Roemenië: n/a
  • voor Oekraïne: n/a

Roemenië vs Oekraïne Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Roemenië en Oekraïne:

Datum Uitslagen
2016-05-29 Roemenië 3 – 4 Oekraïne
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Roemenië vs Oekraïne H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Roemenië vs Oekraïne?

Verifieer je leeftijd