Sacramento Kings vs Golden State Warriors

Sacramento Kings vs Golden State WarriorsSacramento KingsGolden State Warriors

­čĆÇ 2023-10-28 – NBA

 

Sacramento Kings vs Golden State Warriors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Sacramento Kings tegen Golden State Warriors in de NBA begint om 03:00 op 2023-10-28. De thuisploeg komt met 1 overwinningen uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden, terwijl Golden State Warriors een 0 procent winstpercentage heeft uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Sacramento Kings met 0 overwinningen thuis, terwijl Golden State Warriors 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 16 punten, terwijl Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van -4 punten heeft:

  • Sacramento Kings: 130 gemiddelde punten voor, 114 gemiddelde punten tegen
  • Golden State Warriors: 104 gemiddelde punten voor, 108 gemiddelde punten tegen

Sacramento Kings vs Golden State Warriors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Sacramento Kings en Golden State Warriors:

Datum Uitslagen
2023-10-19 Golden State Warriors 116 – 115 Sacramento Kings
2023-10-16 Sacramento Kings 115 – 121 Golden State Warriors
2023-04-30 Sacramento Kings 100 – 120 Golden State Warriors
2023-04-29 Golden State Warriors 99 – 118 Sacramento Kings

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Sacramento Kings tegen Golden State Warriors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Sacramento Kings vs Golden State Warriors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Sacramento Kings en Golden State Warriors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Sacramento Kings vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2023-10-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Sacramento Kings vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2023-10-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Sacramento Kings tegen Golden State Warriors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen Golden State Warriors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sacramento Kings vs Golden State Warriors?

Verifieer je leeftijd