Schotland vs Hongarije

Schotland vs HongarijeSchotlandHongarije

⚽ 2024-06-23 – Euro

 

Schotland vs Hongarije voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Schotland vs Hongarije Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Schotland - Hongarije gespeeld in de Euro op 2024-06-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Schotland vs Hongarije Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Schotland - Hongarije gespeeld in de Euro op 2024-06-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Schotland tegen Hongarije?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Schotland tegen Hongarije te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Schotland vs Hongarije Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Schotland en Hongarije wordt op 2024-06-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Clarke heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Hongarije 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Schotland vs Hongarije, behaalde Schotland 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Hongarije uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Schotland: n/a
  • voor Hongarije: n/a

Schotland vs Hongarije Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Schotland en Hongarije:

Datum Uitslagen
2018-03-27 Hongarije 0 – 1 Schotland
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Schotland vs Hongarije H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Schotland vs Hongarije?

Verifieer je leeftijd