Sheffield United vs Manchester United

Sheffield United vs Manchester UnitedSheffield UnitedManchester United

⚽ 2023-10-21 – Premier League

 

Sheffield United vs Manchester United Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sheffield United en Manchester United wordt op 2023-10-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Heckingbottom heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Manchester United 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sheffield United vs Manchester United, behaalde Sheffield United 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Manchester United uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sheffield United: n/a
  • voor Manchester United: n/a

Sheffield United vs Manchester United Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sheffield United en Manchester United:

Datum Uitslagen
2021-01-27 Manchester United 1 – 2 Sheffield United
2020-12-17 Sheffield United 2 – 3 Manchester United
2020-06-24 Manchester United 3 – 0 Sheffield United
2019-11-24 Sheffield United 3 – 3 Manchester United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sheffield United vs Manchester United H2H pagina aan.

Sheffield United vs Manchester United voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sheffield United vs Manchester United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sheffield United - Manchester United gespeeld in de Premier League op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sheffield United vs Manchester United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sheffield United - Manchester United gespeeld in de Premier League op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sheffield United tegen Manchester United?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sheffield United tegen Manchester United te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sheffield United vs Manchester United?

Verifieer je leeftijd