Sheffield United vs Tottenham Hotspur

Sheffield United vs Tottenham HotspurSheffield UnitedTottenham Hotspur

⚽ 2024-05-19 – Premier League

 

Sheffield United vs Tottenham Hotspur voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sheffield United vs Tottenham Hotspur Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sheffield United - Tottenham Hotspur gespeeld in de Premier League op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sheffield United vs Tottenham Hotspur Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sheffield United - Tottenham Hotspur gespeeld in de Premier League op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sheffield United tegen Tottenham Hotspur?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sheffield United tegen Tottenham Hotspur te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sheffield United vs Tottenham Hotspur Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sheffield United en Tottenham Hotspur wordt op 2024-05-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach C. Wilder heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Tottenham Hotspur 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sheffield United vs Tottenham Hotspur, behaalde Sheffield United 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Tottenham Hotspur uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sheffield United: n/a
  • voor Tottenham Hotspur: n/a

Sheffield United vs Tottenham Hotspur Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sheffield United en Tottenham Hotspur:

Datum Uitslagen
2023-09-16 Tottenham Hotspur 2 – 1 Sheffield United
2023-03-01 Sheffield United 1 – 0 Tottenham Hotspur
2021-05-02 Tottenham Hotspur 4 – 0 Sheffield United
2021-01-17 Sheffield United 1 – 3 Tottenham Hotspur

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sheffield United vs Tottenham Hotspur H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sheffield United vs Tottenham Hotspur?

Verifieer je leeftijd