Slowakije vs Roemenië

Slowakije vs RoemeniëSlowakijeRoemenië

⚽ 2024-06-26 – Euro

 

Slowakije vs Roemenië voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Slowakije vs Roemenië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Slowakije - Roemenië gespeeld in de Euro op 2024-06-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Slowakije vs Roemenië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Slowakije - Roemenië gespeeld in de Euro op 2024-06-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Slowakije tegen Roemenië?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Slowakije tegen Roemenië te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Slowakije vs Roemenië Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Slowakije en Roemenië wordt op 2024-06-26 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Calzona heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Roemenië 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Slowakije vs Roemenië, behaalde Slowakije 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Roemenië uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Slowakije: n/a
  • voor Roemenië: N. Stanciu(1 goals/match);D. Drăguș(1 goals/match);

Slowakije vs Roemenië Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Slowakije en Roemenië:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Slowakije vs Roemenië H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Slowakije vs Roemenië?

Verifieer je leeftijd