Spanje vs Italië

Spanje vs ItaliëSpanjeItalië

⚽ 2024-06-20 – Euro

 

Spanje vs Italië voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Spanje vs Italië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Spanje - Italië gespeeld in de Euro op 2024-06-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Spanje vs Italië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Spanje - Italië gespeeld in de Euro op 2024-06-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Spanje tegen Italië?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Spanje tegen Italië te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Spanje vs Italië Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Spanje en Italië wordt op 2024-06-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Luis de la Fuente heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Italië 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Spanje vs Italië, behaalde Spanje 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Italië uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Spanje: n/a
  • voor Italië: n/a

Spanje vs Italië Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Spanje en Italië:

Datum Uitslagen
2023-06-15 Spanje 2 – 1 Italië
2021-10-06 Italië 1 – 2 Spanje
2021-07-06 Italië 1 – 1 Spanje
2017-09-02 Spanje 3 – 0 Italië

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Spanje vs Italië H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Spanje vs Italië?

Verifieer je leeftijd