Sporting Braga vs Real Madrid

Sporting Braga vs Real MadridSporting BragaReal Madrid

⚽ 2023-10-24 – UEFA Champions League

 

Sporting Braga vs Real Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sporting Braga en Real Madrid wordt op 2023-10-24 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Artur Jorge heeft 5 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Madrid 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sporting Braga vs Real Madrid, behaalde Sporting Braga 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Madrid uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sporting Braga: n/a
  • voor Real Madrid: J. Bellingham(1 goals/match);Vinícius Júnior(1 goals/match);

Sporting Braga vs Real Madrid Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sporting Braga en Real Madrid:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sporting Braga vs Real Madrid H2H pagina aan.

Sporting Braga vs Real Madrid voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sporting Braga vs Real Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sporting Braga - Real Madrid gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sporting Braga vs Real Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sporting Braga - Real Madrid gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sporting Braga tegen Real Madrid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sporting Braga tegen Real Madrid te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sporting Braga vs Real Madrid?

Verifieer je leeftijd