Turkije vs Georgië

Turkije vs GeorgiëTurkijeGeorgië

⚽ 2024-06-18 – Euro

 

Turkije vs Georgië voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Turkije vs Georgië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Turkije - Georgië gespeeld in de Euro op 2024-06-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Turkije vs Georgië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Turkije - Georgië gespeeld in de Euro op 2024-06-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Turkije tegen Georgië?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Turkije tegen Georgië te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Turkije vs Georgië Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Turkije en Georgië wordt op 2024-06-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach V. Montella heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Georgië 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Turkije vs Georgië, behaalde Turkije 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Georgië uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Turkije: n/a
  • voor Georgië: n/a

Turkije vs Georgië Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Turkije en Georgië:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Turkije vs Georgië H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Turkije vs Georgië?

Verifieer je leeftijd