Turkije vs Portugal

Turkije vs PortugalTurkijePortugal

⚽ 2024-06-22 – Euro

 

Turkije vs Portugal voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Turkije vs Portugal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Turkije - Portugal gespeeld in de Euro op 2024-06-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Turkije vs Portugal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Turkije - Portugal gespeeld in de Euro op 2024-06-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Turkije tegen Portugal?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Turkije tegen Portugal te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Turkije vs Portugal Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Turkije en Portugal wordt op 2024-06-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach V. Montella heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Portugal 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Turkije vs Portugal, behaalde Turkije 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Portugal uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Turkije: n/a
  • voor Portugal: n/a

Turkije vs Portugal Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Turkije en Portugal:

Datum Uitslagen
2022-03-24 Portugal 3 – 1 Turkije
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Turkije vs Portugal H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Turkije vs Portugal?

Verifieer je leeftijd