Vitesse vs PEC Zwolle

Vitesse vs PEC ZwolleVitessePEC Zwolle

⚽ 2023-10-27 – Eredivisie

 

Vitesse vs PEC Zwolle Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Vitesse en PEC Zwolle wordt op 2023-10-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Cocu heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl PEC Zwolle 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Vitesse vs PEC Zwolle, behaalde Vitesse 2 overwinningen in eigen huis, terwijl PEC Zwolle uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Vitesse: n/a
  • voor PEC Zwolle: n/a

Vitesse vs PEC Zwolle Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Vitesse en PEC Zwolle:

Datum Uitslagen
2021-12-21 Vitesse 1 – 0 PEC Zwolle
2021-08-15 PEC Zwolle 0 – 1 Vitesse
2021-05-01 Vitesse 2 – 1 PEC Zwolle
2020-12-05 PEC Zwolle 2 – 1 Vitesse

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Vitesse vs PEC Zwolle H2H pagina aan.

Vitesse vs PEC Zwolle voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Vitesse vs PEC Zwolle Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Vitesse - PEC Zwolle gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Vitesse vs PEC Zwolle Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Vitesse - PEC Zwolle gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Vitesse tegen PEC Zwolle?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Vitesse tegen PEC Zwolle te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle?

Verifieer je leeftijd