Zwitserland vs Duitsland

Zwitserland vs DuitslandZwitserlandDuitsland

⚽ 2024-06-23 – Euro

 

Zwitserland vs Duitsland voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Zwitserland vs Duitsland Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Zwitserland - Duitsland gespeeld in de Euro op 2024-06-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Zwitserland vs Duitsland Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Zwitserland - Duitsland gespeeld in de Euro op 2024-06-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Zwitserland tegen Duitsland?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Zwitserland tegen Duitsland te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Zwitserland vs Duitsland Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Zwitserland en Duitsland wordt op 2024-06-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Yakın heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Duitsland 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Zwitserland vs Duitsland, behaalde Zwitserland 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Duitsland uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Zwitserland: M. Aebischer(1 goals/match);
  • voor Duitsland: E. Can(1 goals/match);N. Füllkrug(1 goals/match);K. Havertz(1 goals/match);J. Musiala(1 goals/match);F. Wirtz(1 goals/match);

Zwitserland vs Duitsland Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Zwitserland en Duitsland:

Datum Uitslagen
2020-10-13 Duitsland 3 – 3 Zwitserland
2020-09-06 Zwitserland 1 – 1 Duitsland
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Zwitserland vs Duitsland H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Zwitserland vs Duitsland?

Verifieer je leeftijd