Zwitserland vs Italië

Zwitserland vs ItaliëZwitserlandItalië

⚽ 2024-06-29 – Euro

 

Zwitserland vs Italië voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Zwitserland vs Italië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Zwitserland - Italië gespeeld in de Euro op 2024-06-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Zwitserland vs Italië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Zwitserland - Italië gespeeld in de Euro op 2024-06-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Zwitserland tegen Italië?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Zwitserland tegen Italië te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Zwitserland vs Italië Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Zwitserland en Italië wordt op 2024-06-29 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Yakın heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Italië 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Zwitserland vs Italië, behaalde Zwitserland 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Italië uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Zwitserland: X. Shaqiri(1 goals/match);
  • voor Italië: n/a

Zwitserland vs Italië Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Zwitserland en Italië:

Datum Uitslagen
2021-11-12 Italië 1 – 1 Zwitserland
2021-09-05 Zwitserland 0 – 0 Italië
2021-06-16 Italië 3 – 0 Zwitserland
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Zwitserland vs Italië H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Zwitserland vs Italië?

Verifieer je leeftijd