Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee BucksCleveland CavaliersMilwaukee Bucks

🏀 2023-01-22 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Milwaukee Bucks in de NBA begint om 01:30 op 2023-01-22. De thuisploeg komt met 28 overwinningen uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden, terwijl Milwaukee Bucks een 0.644 procent winstpercentage heeft uit de laatste 45 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Cleveland Cavaliers met 2 overwinningen thuis, terwijl Milwaukee Bucks 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 4.5 punten, terwijl Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 1.3 punten heeft:

  • Cleveland Cavaliers: 111.6 gemiddelde punten voor, 107.1 gemiddelde punten tegen
  • Milwaukee Bucks: 112.6 gemiddelde punten voor, 111.3 gemiddelde punten tegen

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Cleveland Cavaliers en Milwaukee Bucks:

Datum Uitslagen
2022-12-22 Cleveland Cavaliers 114 – 106 Milwaukee Bucks
2022-11-26 Milwaukee Bucks 117 – 102 Cleveland Cavaliers
2022-11-17 Milwaukee Bucks 113 – 98 Cleveland Cavaliers
2022-04-10 Cleveland Cavaliers 133 – 115 Milwaukee Bucks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Cleveland Cavaliers tegen Milwaukee Bucks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Cleveland Cavaliers en Milwaukee Bucks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-01-22 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-01-22 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Cleveland Cavaliers tegen Milwaukee Bucks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Milwaukee Bucks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,