Voorspellingen van Gisteren

De voorspellingen van gisteren kunt u op deze pagina makkelijk nalopen en vergelijken met de daadwerkelijke uitslagen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het winstpercentage van de wedtips van SportweddenAM. We zijn graag transparant over de resultaten van onze wedstrijdvoorspellingen en daarom brengen we na publicatie geen wijzigingen meer aan. Met het het overzicht van de voorspellingen van gisteren op deze pagina, kunt u eenvoudig de gegeven tips en voorbeschouwingen uit het verleden bekijken.

Sportvoorspellingen van gisteren

Waarom we wedtips van gisteren opnemen?

Zoals gezegd houden wij onze keuzes in gegeven wedtips graag transparant. Niet alleen zijn ze dagen voor de eigenlijke wedstrijden gratis te bekijken, maar ze kunnen ook via deze pagina met de einduitslagen met in het verleden gedane sportvoorspellingen worden vergeleken. Zo kunnen gebruikers beter begrijpen wat het rendement is van de verstrekte wedtips. Check gewoon een van de voorspellingen op deze pagina en vergelijk die met de uitslag van gisteren voor voetbal of voor een andere eerder genoemde sport.

Zijn deze wedtips gegarandeerd?

NEE, en iedereen die beweert gegarandeerde weddenschapstips aan te bieden kan niet worden vertrouwd. Simpelweg omdat sportvoorspellingen niet 100% nauwkeurig zijn, tenzij de wedstrijden gemanipuleerd zijn. We zien dagelijks verrassingen, zelfs in sommige spellen waar de weddenschappen zeker lijken. Wedden op sport is uiteindelijk nog steeds een gokactiviteit en het risico om de inzet te verliezen is meer dan reƫel. Daarom raden we u aan met geld te wedden dat u zich kunt veroorloven te verliezen. Mocht u meer inzetten dan u zich kunt veroorloven, zoek dan hulp bij organisaties zoals BeGambleAware.org.

Dit zijn voorspellingen voor de 1X2 markt. Welke andere voorspellingen voor weddenschappen bieden jullie?

We zijn gespecialiseerd in 1X2 weddenschappen of Thuis/UIt voor sommige sporten. Voor meer voorspellingen op andere markten zoals Over/Under in basketbal of setwinnaar in tennis, kijk op de betreffende websites van het netwerk van stats247.com.

Verifieer je leeftijd