Dallas Mavericks vs Sacramento Kings

Dallas Mavericks vs Sacramento KingsDallas MavericksSacramento Kings

🏀 2023-11-20 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Dallas Mavericks tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 01:30 op 2023-11-20. De thuisploeg komt met 9 overwinningen uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.636 procent winstpercentage heeft uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Dallas Mavericks met 2 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 4.7 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 1.4 punten heeft:

  • Dallas Mavericks: 123.4 gemiddelde punten voor, 118.7 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 115.9 gemiddelde punten voor, 114.5 gemiddelde punten tegen

Dallas Mavericks vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Dallas Mavericks en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2023-04-06 Dallas Mavericks 123 – 119 Sacramento Kings
2023-02-12 Sacramento Kings 133 – 128 Dallas Mavericks
2023-02-11 Sacramento Kings 114 – 122 Dallas Mavericks
2022-03-05 Dallas Mavericks 114 – 113 Sacramento Kings

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Dallas Mavericks tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Dallas Mavericks vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Dallas Mavericks en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Dallas Mavericks vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-11-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Dallas Mavericks vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-11-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Dallas Mavericks tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dallas Mavericks vs Sacramento Kings?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd