Milwaukee Bucks vs Orlando Magic

Milwaukee Bucks vs Orlando MagicMilwaukee BucksOrlando Magic

🏀 2023-03-02 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Orlando Magic in de NBA begint om 02:00 op 2023-03-02. De thuisploeg komt met 43 overwinningen uit de laatste 60 gespeelde wedstrijden, terwijl Orlando Magic een 0.419 procent winstpercentage heeft uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Milwaukee Bucks met 1 overwinningen thuis, terwijl Orlando Magic 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 3.7 punten, terwijl Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van -2.7 punten heeft:

  • Milwaukee Bucks: 114.9 gemiddelde punten voor, 111.2 gemiddelde punten tegen
  • Orlando Magic: 110.6 gemiddelde punten voor, 113.3 gemiddelde punten tegen

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Milwaukee Bucks en Orlando Magic:

Datum Uitslagen
2022-12-06 Orlando Magic 102 – 109 Milwaukee Bucks
2021-12-31 Orlando Magic 118 – 136 Milwaukee Bucks
2021-12-29 Orlando Magic 110 – 127 Milwaukee Bucks
2021-11-23 Milwaukee Bucks 123 – 92 Orlando Magic

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Milwaukee Bucks tegen Orlando Magic wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Milwaukee Bucks en Orlando Magic en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-03-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-03-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Milwaukee Bucks tegen Orlando Magic?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Orlando Magic, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Milwaukee Bucks vs Orlando Magic?

Geplaatst in NBA Getagd met ,