Olimpia Milano vs Baskonia

Olimpia Milano vs BaskoniaOlimpia MilanoBaskonia

🏀 2023-01-31 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Baskonia Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Olimpia Milano tegen Baskonia in de Euroleague begint om 18:00 op 2023-01-31. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 30 gespeelde wedstrijden, terwijl Baskonia een 0.778 procent winstpercentage heeft uit de laatste 18 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Olimpia Milano met 1 overwinningen thuis, terwijl Baskonia 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Olimpia Milano een gemiddeld puntenverschil van 10.4 punten, terwijl Baskonia een gemiddeld puntenverschil van 7.9 punten heeft:

  • Olimpia Milano: 82.2 gemiddelde punten voor, 71.8 gemiddelde punten tegen
  • Baskonia: 90.4 gemiddelde punten voor, 82.5 gemiddelde punten tegen

Olimpia Milano vs Baskonia Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Olimpia Milano en Baskonia:

Datum Uitslagen
2022-12-01 Baskonia 78 – 62 Olimpia Milano
2022-02-10 Olimpia Milano 89 – 78 Baskonia
2021-10-08 Baskonia 64 – 78 Olimpia Milano
2021-03-26 Baskonia 86 – 69 Olimpia Milano

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Olimpia Milano tegen Baskonia wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Olimpia Milano vs Baskonia Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Olimpia Milano en Baskonia en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Olimpia Milano vs Baskonia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Baskonia die in de Euroleague op 2023-01-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Olimpia Milano vs Baskonia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Baskonia die in de Euroleague op 2023-01-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Olimpia Milano tegen Baskonia?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Baskonia, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olimpia Milano vs Baskonia?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,