Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne

Zalgiris Kaunas vs Lyon-VilleurbanneZalgiris KaunasLyon-Villeurbanne

🏀 2023-11-02 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Zalgiris Kaunas tegen Lyon-Villeurbanne in de Euroleague begint om 18:00 op 2023-11-02. De thuisploeg komt met 7 overwinningen uit de laatste 7 gespeelde wedstrijden, terwijl Lyon-Villeurbanne een 0.667 procent winstpercentage heeft uit de laatste 9 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Zalgiris Kaunas met 1 overwinningen thuis, terwijl Lyon-Villeurbanne 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Zalgiris Kaunas een gemiddeld puntenverschil van 15.0 punten, terwijl Lyon-Villeurbanne een gemiddeld puntenverschil van 7.9 punten heeft:

  • Zalgiris Kaunas: 81.1 gemiddelde punten voor, 66.1 gemiddelde punten tegen
  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 gemiddelde punten voor, 78.0 gemiddelde punten tegen

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Zalgiris Kaunas en Lyon-Villeurbanne:

Datum Uitslagen
2023-03-09 Zalgiris Kaunas 85 – 67 Lyon-Villeurbanne
2022-11-10 Lyon-Villeurbanne 76 – 93 Zalgiris Kaunas
2022-03-23 Zalgiris Kaunas 68 – 72 Lyon-Villeurbanne
2021-10-01 Lyon-Villeurbanne 88 – 76 Zalgiris Kaunas

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Zalgiris Kaunas tegen Lyon-Villeurbanne wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Zalgiris Kaunas en Lyon-Villeurbanne en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Zalgiris Kaunas tegen Lyon-Villeurbanne die in de Euroleague op 2023-11-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Zalgiris Kaunas tegen Lyon-Villeurbanne die in de Euroleague op 2023-11-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Zalgiris Kaunas tegen Lyon-Villeurbanne?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Zalgiris Kaunas tegen Lyon-Villeurbanne, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd