Aalborg vs Kielce

Aalborg vs KielceAalborgKielce

­čĄż 2024-03-06 – Champions League

 

Aalborg vs Kielce voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Aalborg tegen Kielce en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Aalborg vs Kielce Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Aalborg - Kielce, die in de Champions League op 2024-03-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Aalborg vs Kielce Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Aalborg - Kielce, die in de Champions League op 2024-03-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Aalborg vs Kielce te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Aalborg tegen Kielce kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Aalborg vs Kielce Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Aalborg vs Kielce uit de Champions League begint om 17:45 GMT op 2024-03-06. Het team van Aalborg heeft 19 overwinningen uit de 21 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 22 wedstrijden in de laatste 23 wedstrijden heeft gewonnen.

Aalborg heeft gemiddeld 35.5 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 30.0 punten tegen. Kielce daarentegen heeft een gemiddelde 38.8 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 26.3 punten tegen:

  • Aalborg: 21 wedstrijden gespeeld met 19 overwinningen, 2 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Kielce: 23 wedstrijden gespeeld met 22 overwinningen, 1 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Aalborg vs Kielce Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Aalborg en Kielce hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-13 Kielce 31 – 34 Aalborg
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Aalborg tegen Kielce zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Aalborg vs Kielce?

Verifieer je leeftijd