ADO Den Haag vs Excelsior

ADO Den Haag vs ExcelsiorADO Den HaagExcelsior

⚽ 2024-05-22 – Eredivisie

 

ADO Den Haag vs Excelsior voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

ADO Den Haag vs Excelsior Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd ADO Den Haag - Excelsior gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

ADO Den Haag vs Excelsior Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd ADO Den Haag - Excelsior gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op ADO Den Haag tegen Excelsior?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd ADO Den Haag tegen Excelsior te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

ADO Den Haag vs Excelsior Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Excelsior wordt op 2024-05-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 16:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Kalezić heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Excelsior 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen ADO Den Haag vs Excelsior, behaalde ADO Den Haag 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Excelsior uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor ADO Den Haag: n/a
  • voor Excelsior: n/a

ADO Den Haag vs Excelsior Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen ADO Den Haag en Excelsior:

Datum Uitslagen
2022-05-29 ADO Den Haag 4 – 4 Excelsior
2022-05-24 Excelsior 1 – 1 ADO Den Haag
2022-01-25 Excelsior 2 – 3 ADO Den Haag
2021-10-22 ADO Den Haag 0 – 2 Excelsior

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de ADO Den Haag vs Excelsior H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd ADO Den Haag vs Excelsior?

Verifieer je leeftijd