AFC Bournemouth vs Brighton & Hove Albion

AFC Bournemouth vs Brighton & Hove AlbionAFC BournemouthBrighton & Hove Albion

⚽ 2024-04-28 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Brighton & Hove Albion voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

AFC Bournemouth vs Brighton & Hove Albion Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion gespeeld in de Premier League op 2024-04-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

AFC Bournemouth vs Brighton & Hove Albion Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion gespeeld in de Premier League op 2024-04-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op AFC Bournemouth tegen Brighton & Hove Albion?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd AFC Bournemouth tegen Brighton & Hove Albion te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

AFC Bournemouth vs Brighton & Hove Albion Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Brighton & Hove Albion wordt op 2024-04-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Andoni Iraola heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Brighton & Hove Albion 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen AFC Bournemouth vs Brighton & Hove Albion, behaalde AFC Bournemouth 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Brighton & Hove Albion uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor AFC Bournemouth: n/a
  • voor Brighton & Hove Albion: n/a

AFC Bournemouth vs Brighton & Hove Albion Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen AFC Bournemouth en Brighton & Hove Albion:

Datum Uitslagen
2023-09-24 Brighton & Hove Albion 3 – 1 AFC Bournemouth
2023-04-04 AFC Bournemouth 0 – 2 Brighton & Hove Albion
2023-02-04 Brighton & Hove Albion 1 – 0 AFC Bournemouth
2020-01-21 AFC Bournemouth 3 – 1 Brighton & Hove Albion

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de AFC Bournemouth vs Brighton & Hove Albion H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd AFC Bournemouth vs Brighton & Hove Albion?

Verifieer je leeftijd