Ajax vs Utrecht

Ajax vs UtrechtAjaxUtrecht

⚽ 2024-03-03 – Eredivisie

 

Ajax vs Utrecht voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Ajax vs Utrecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Ajax - Utrecht gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Ajax vs Utrecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Ajax - Utrecht gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Ajax tegen Utrecht?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Ajax tegen Utrecht te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Ajax vs Utrecht Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Ajax en Utrecht wordt op 2024-03-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 11:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. van ’t Schip heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Utrecht 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Ajax vs Utrecht, behaalde Ajax 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Utrecht uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Ajax: n/a
  • voor Utrecht: n/a

Ajax vs Utrecht Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Ajax en Utrecht:

Datum Uitslagen
2023-10-22 Utrecht 4 – 3 Ajax
2023-05-21 Ajax 3 – 1 Utrecht
2022-08-28 Utrecht 0 – 2 Ajax
2022-01-16 Utrecht 0 – 3 Ajax

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Ajax vs Utrecht H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Ajax vs Utrecht?

Verifieer je leeftijd