Alba Berlin vs Valencia

Alba Berlin vs ValenciaAlba BerlinValencia

­čĆÇ 2024-02-01 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Valencia Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Alba Berlin tegen Valencia in de Euroleague begint om 19:00 op 2024-02-01. De thuisploeg komt met 10 overwinningen uit de laatste 15 gespeelde wedstrijden, terwijl Valencia een 0.600 procent winstpercentage heeft uit de laatste 20 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Alba Berlin met 0 overwinningen thuis, terwijl Valencia 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Alba Berlin een gemiddeld puntenverschil van 6.7 punten, terwijl Valencia een gemiddeld puntenverschil van 1.3 punten heeft:

  • Alba Berlin: 91.4 gemiddelde punten voor, 84.7 gemiddelde punten tegen
  • Valencia: 80.2 gemiddelde punten voor, 78.9 gemiddelde punten tegen

Alba Berlin vs Valencia Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Alba Berlin en Valencia:

Datum Uitslagen
2023-11-02 Valencia 79 – 71 Alba Berlin
2023-01-26 Alba Berlin 88 – 94 Valencia
2022-10-27 Valencia 87 – 73 Alba Berlin
2021-04-02 Alba Berlin 86 – 90 Valencia

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Alba Berlin tegen Valencia wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Alba Berlin vs Valencia Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Alba Berlin en Valencia en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Alba Berlin vs Valencia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Alba Berlin tegen Valencia die in de Euroleague op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Alba Berlin vs Valencia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Alba Berlin tegen Valencia die in de Euroleague op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Alba Berlin tegen Valencia?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Alba Berlin tegen Valencia, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Alba Berlin vs Valencia?

Verifieer je leeftijd