Antwerp vs Genk

Antwerp vs GenkAntwerpGenk

⚽ 2024-04-06 – First Division A

 

Antwerp vs Genk voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Antwerp vs Genk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Antwerp - Genk gespeeld in de First Division A op 2024-04-06 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Antwerp vs Genk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Antwerp - Genk gespeeld in de First Division A op 2024-04-06 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Antwerp tegen Genk?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Antwerp tegen Genk te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Antwerp vs Genk Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Antwerp en Genk wordt op 2024-04-06 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. van Bommel heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Genk 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Antwerp vs Genk, behaalde Antwerp 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Genk uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Antwerp: n/a
  • voor Genk: n/a

Antwerp vs Genk Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Antwerp en Genk:

Datum Uitslagen
2023-12-26 Genk 3 – 0 Antwerp
2023-11-04 Antwerp 3 – 2 Genk
2023-06-04 Genk 2 – 2 Antwerp
2023-05-07 Antwerp 2 – 1 Genk

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Antwerp vs Genk H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Antwerp vs Genk?

Verifieer je leeftijd