Arnhem vs PSV Handbal

Arnhem vs PSV HandbalArnhemPSV Handbal

­čĄż 2024-03-16 – Eredivisie

 

Arnhem vs PSV Handbal voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Arnhem tegen PSV Handbal en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Arnhem vs PSV Handbal Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Arnhem - PSV Handbal, die in de Eredivisie op 2024-03-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Arnhem vs PSV Handbal Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Arnhem - PSV Handbal, die in de Eredivisie op 2024-03-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Arnhem vs PSV Handbal te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Arnhem tegen PSV Handbal kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Arnhem vs PSV Handbal Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Arnhem vs PSV Handbal uit de Eredivisie begint om 19:30 GMT op 2024-03-16. Het team van Arnhem heeft 17 overwinningen uit de 22 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 5 wedstrijden in de laatste 21 wedstrijden heeft gewonnen.

Arnhem heeft gemiddeld 34.1 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 27.4 punten tegen. PSV Handbal daarentegen heeft een gemiddelde 29.0 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.3 punten tegen:

  • Arnhem: 22 wedstrijden gespeeld met 17 overwinningen, 5 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • PSV Handbal: 21 wedstrijden gespeeld met 5 overwinningen, 16 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Arnhem vs PSV Handbal Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Arnhem en PSV Handbal hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-28 PSV Handbal 23 – 30 Arnhem
2023-02-05 PSV Handbal 30 – 36 Arnhem
2022-09-24 Arnhem 32 – 32 PSV Handbal
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Arnhem tegen PSV Handbal zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Arnhem vs PSV Handbal?

Verifieer je leeftijd