Arnhem vs Vrone/Berdos

Arnhem vs Vrone/BerdosArnhemVrone/Berdos

­čĄż 2024-04-13 – Eredivisie

 

Arnhem vs Vrone/Berdos voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Arnhem tegen Vrone/Berdos en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Arnhem vs Vrone/Berdos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Arnhem - Vrone/Berdos, die in de Eredivisie op 2024-04-13 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Arnhem vs Vrone/Berdos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Arnhem - Vrone/Berdos, die in de Eredivisie op 2024-04-13 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Arnhem vs Vrone/Berdos te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Arnhem tegen Vrone/Berdos kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Arnhem vs Vrone/Berdos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Arnhem vs Vrone/Berdos uit de Eredivisie begint om 17:00 GMT op 2024-04-13. Het team van Arnhem heeft 20 overwinningen uit de 25 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 7 wedstrijden in de laatste 23 wedstrijden heeft gewonnen.

Arnhem heeft gemiddeld 34.0 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 27.3 punten tegen. Vrone/Berdos daarentegen heeft een gemiddelde 31.7 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 37.5 punten tegen:

  • Arnhem: 25 wedstrijden gespeeld met 20 overwinningen, 5 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Vrone/Berdos: 23 wedstrijden gespeeld met 7 overwinningen, 16 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Arnhem vs Vrone/Berdos Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Arnhem en Vrone/Berdos hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-18 Vrone/Berdos 22 – 39 Arnhem
2023-05-13 Arnhem 34 – 37 Vrone/Berdos
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Arnhem tegen Vrone/Berdos zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Arnhem vs Vrone/Berdos?

Verifieer je leeftijd