Atalanta vs Torino

Atalanta vs TorinoAtalantaTorino

⚽ 2024-05-26 – Serie A

 

Atalanta vs Torino voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Atalanta vs Torino Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atalanta - Torino gespeeld in de Serie A op 2024-05-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Atalanta vs Torino Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Atalanta - Torino gespeeld in de Serie A op 2024-05-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Atalanta tegen Torino?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Atalanta tegen Torino te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Atalanta vs Torino Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Atalanta en Torino wordt op 2024-05-26 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach G. Gasperini heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Torino 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Atalanta vs Torino, behaalde Atalanta 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Torino uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Atalanta: n/a
  • voor Torino: Z. Savva(1 goals/match);

Atalanta vs Torino Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Atalanta en Torino:

Datum Uitslagen
2023-12-04 Torino 3 – 0 Atalanta
2023-04-29 Torino 1 – 2 Atalanta
2022-09-01 Atalanta 3 – 1 Torino
2022-04-27 Atalanta 4 – 4 Torino

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Atalanta vs Torino H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Atalanta vs Torino?

Verifieer je leeftijd