Atlanta Hawks vs Los Angeles Lakers

Atlanta Hawks vs Los Angeles LakersAtlanta HawksLos Angeles Lakers

🏀 2024-01-31 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Los Angeles Lakers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Atlanta Hawks tegen Los Angeles Lakers in de NBA begint om 01:30 op 2024-01-31. De thuisploeg komt met 19 overwinningen uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Lakers een 0.511 procent winstpercentage heeft uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Atlanta Hawks met 1 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Lakers 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Atlanta Hawks een gemiddeld puntenverschil van -3.1 punten, terwijl Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van -0.8 punten heeft:

  • Atlanta Hawks: 120.2 gemiddelde punten voor, 123.3 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Lakers: 116 gemiddelde punten voor, 116.8 gemiddelde punten tegen

Atlanta Hawks vs Los Angeles Lakers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Atlanta Hawks en Los Angeles Lakers:

Datum Uitslagen
2023-01-07 Los Angeles Lakers 130 – 114 Atlanta Hawks
2022-12-31 Atlanta Hawks 121 – 130 Los Angeles Lakers
2022-01-30 Atlanta Hawks 129 – 121 Los Angeles Lakers
2022-01-08 Los Angeles Lakers 134 – 118 Atlanta Hawks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Atlanta Hawks tegen Los Angeles Lakers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Atlanta Hawks vs Los Angeles Lakers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Atlanta Hawks en Los Angeles Lakers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Atlanta Hawks vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Atlanta Hawks tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2024-01-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Atlanta Hawks vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Atlanta Hawks tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2024-01-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Atlanta Hawks tegen Los Angeles Lakers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Atlanta Hawks tegen Los Angeles Lakers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Atlanta Hawks vs Los Angeles Lakers?

Verifieer je leeftijd