Augsburg vs Stuttgart

Augsburg vs StuttgartAugsburgStuttgart

⚽ 2024-05-10 – Bundesliga

 

Augsburg vs Stuttgart voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Augsburg vs Stuttgart Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Augsburg - Stuttgart gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Augsburg vs Stuttgart Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Augsburg - Stuttgart gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Augsburg tegen Stuttgart?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Augsburg tegen Stuttgart te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Augsburg vs Stuttgart Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Augsburg en Stuttgart wordt op 2024-05-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 18:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Thorup heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Stuttgart 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Augsburg vs Stuttgart, behaalde Augsburg 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Stuttgart uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Augsburg: n/a
  • voor Stuttgart: S. Guirassy(0.96 goals/match);

Augsburg vs Stuttgart Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Augsburg en Stuttgart:

Datum Uitslagen
2023-12-20 Stuttgart 3 – 0 Augsburg
2023-04-21 Augsburg 1 – 1 Stuttgart
2022-10-29 Stuttgart 2 – 1 Augsburg
2022-03-19 Stuttgart 3 – 2 Augsburg

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Augsburg vs Stuttgart H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Augsburg vs Stuttgart?

Verifieer je leeftijd