BAL Weert vs Donar Groningen

BAL Weert vs Donar GroningenBAL WeertDonar Groningen

šŸ€ 2024-05-10 – DBL

 

BAL Weert vs Donar Groningen Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen BAL Weert en Donar Groningen en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

BAL Weert vs Donar Groningen Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd BAL Weert tegen Donar Groningen die in de DBL op 2024-05-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

BAL Weert vs Donar Groningen Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd BAL Weert tegen Donar Groningen die in de DBL op 2024-05-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op BAL Weert tegen Donar Groningen?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd BAL Weert tegen Donar Groningen, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

BAL Weert vs Donar Groningen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd BAL Weert tegen Donar Groningen in de DBL begint om 18:00 op 2024-05-10. De thuisploeg komt met 1 overwinningen uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden, terwijl Donar Groningen een 0.300 procent winstpercentage heeft uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we BAL Weert met 0 overwinningen thuis, terwijl Donar Groningen 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft BAL Weert een gemiddeld puntenverschil van -21.4 punten, terwijl Donar Groningen een gemiddeld puntenverschil van -3.2 punten heeft:

  • BAL Weert: 211.0 gemiddelde punten voor, 232.4 gemiddelde punten tegen
  • Donar Groningen: 218.2 gemiddelde punten voor, 221.4 gemiddelde punten tegen

BAL Weert vs Donar Groningen Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen BAL Weert en Donar Groningen:

Datum Uitslagen
2024-05-08 Donar Groningen 78 – 66 BAL Weert
2021-12-08 Donar Groningen 83 – 40 BAL Weert
2021-02-06 BAL Weert 55 – 96 Donar Groningen
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de BAL Weert tegen Donar Groningen wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd BAL Weert vs Donar Groningen?

Verifieer je leeftijd