Barcelona vs Rayo Vallecano

Barcelona vs Rayo VallecanoBarcelonaRayo Vallecano

⚽ 2024-05-19 – La Liga

 

Barcelona vs Rayo Vallecano voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Barcelona vs Rayo Vallecano Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Barcelona - Rayo Vallecano gespeeld in de La Liga op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Barcelona vs Rayo Vallecano Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Barcelona - Rayo Vallecano gespeeld in de La Liga op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Barcelona tegen Rayo Vallecano?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Barcelona tegen Rayo Vallecano te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Barcelona vs Rayo Vallecano Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Barcelona en Rayo Vallecano wordt op 2024-05-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 17:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Xavi heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Rayo Vallecano 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Barcelona vs Rayo Vallecano, behaalde Barcelona 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Rayo Vallecano uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Barcelona: n/a
  • voor Rayo Vallecano: n/a

Barcelona vs Rayo Vallecano Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Barcelona en Rayo Vallecano:

Datum Uitslagen
2023-11-25 Rayo Vallecano 1 – 1 Barcelona
2023-04-26 Rayo Vallecano 2 – 1 Barcelona
2022-08-13 Barcelona 0 – 0 Rayo Vallecano
2022-04-24 Barcelona 0 – 1 Rayo Vallecano

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Barcelona vs Rayo Vallecano H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Barcelona vs Rayo Vallecano?

Verifieer je leeftijd