Baskonia vs Alba Berlin

Baskonia vs Alba BerlinBaskoniaAlba Berlin

­čĆÇ 2024-03-08 – Euroleague

 

Baskonia vs Alba Berlin Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Baskonia en Alba Berlin en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Baskonia vs Alba Berlin Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Baskonia tegen Alba Berlin die in de Euroleague op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Baskonia vs Alba Berlin Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Baskonia tegen Alba Berlin die in de Euroleague op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Baskonia tegen Alba Berlin?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Baskonia tegen Alba Berlin, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Baskonia vs Alba Berlin Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Baskonia tegen Alba Berlin in de Euroleague begint om 19:30 op 2024-03-08. De thuisploeg komt met 12 overwinningen uit de laatste 23 gespeelde wedstrijden, terwijl Alba Berlin een 0.737 procent winstpercentage heeft uit de laatste 19 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Baskonia met 2 overwinningen thuis, terwijl Alba Berlin 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Baskonia een gemiddeld puntenverschil van -1.1 punten, terwijl Alba Berlin een gemiddeld puntenverschil van 8.4 punten heeft:

  • Baskonia: 85.4 gemiddelde punten voor, 86.5 gemiddelde punten tegen
  • Alba Berlin: 92.6 gemiddelde punten voor, 84.2 gemiddelde punten tegen

Baskonia vs Alba Berlin Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Baskonia en Alba Berlin:

Datum Uitslagen
2023-10-12 Alba Berlin 86 – 91 Baskonia
2023-03-28 Baskonia 93 – 87 Alba Berlin
2023-01-05 Alba Berlin 85 – 84 Baskonia
2022-03-18 Baskonia 85 – 68 Alba Berlin

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Baskonia tegen Alba Berlin wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Baskonia vs Alba Berlin?

Verifieer je leeftijd