Bayern Munich vs Arsenal

Bayern Munich vs ArsenalBayern MunichArsenal

⚽ 2024-04-17 – UEFA Champions League

 

Bayern Munich vs Arsenal voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Bayern Munich vs Arsenal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bayern Munich - Arsenal gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-04-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Bayern Munich vs Arsenal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bayern Munich - Arsenal gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-04-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Bayern Munich tegen Arsenal?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Bayern Munich tegen Arsenal te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Bayern Munich vs Arsenal Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Bayern Munich en Arsenal wordt op 2024-04-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Tuchel heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Arsenal 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Bayern Munich vs Arsenal, behaalde Bayern Munich 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Arsenal uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Bayern Munich: n/a
  • voor Arsenal: n/a

Bayern Munich vs Arsenal Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Bayern Munich en Arsenal:

Datum Uitslagen
2024-04-09 Arsenal 2 – 2 Bayern Munich
2017-03-07 Arsenal 1 – 5 Bayern Munich
2017-02-15 Bayern Munich 5 – 1 Arsenal
2015-11-04 Bayern Munich 5 – 1 Arsenal

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Bayern Munich vs Arsenal H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bayern Munich vs Arsenal?

Verifieer je leeftijd