Bayern Munich vs Koln

Bayern Munich vs KolnBayern MunichKoln

⚽ 2024-04-13 – Bundesliga

 

Bayern Munich vs Koln voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Bayern Munich vs Koln Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bayern Munich - Koln gespeeld in de Bundesliga op 2024-04-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Bayern Munich vs Koln Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bayern Munich - Koln gespeeld in de Bundesliga op 2024-04-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Bayern Munich tegen Koln?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Bayern Munich tegen Koln te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Bayern Munich vs Koln Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Bayern Munich en Koln wordt op 2024-04-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Tuchel heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Koln 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Bayern Munich vs Koln, behaalde Bayern Munich 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Koln uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Bayern Munich: H. Kane(1.14 goals/match);
  • voor Koln: n/a

Bayern Munich vs Koln Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Bayern Munich en Koln:

Datum Uitslagen
2023-11-24 Koln 0 – 1 Bayern Munich
2023-05-27 Koln 1 – 2 Bayern Munich
2023-01-24 Bayern Munich 1 – 1 Koln
2022-01-15 Koln 0 – 4 Bayern Munich

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Bayern Munich vs Koln H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bayern Munich vs Koln?

Verifieer je leeftijd