Bayern vs Olympiakos

Bayern vs OlympiakosBayernOlympiakos

­čĆÇ 2024-02-01 – Euroleague

 

Bayern vs Olympiakos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Bayern tegen Olympiakos in de Euroleague begint om 19:30 op 2024-02-01. De thuisploeg komt met 13 overwinningen uit de laatste 16 gespeelde wedstrijden, terwijl Olympiakos een 0.875 procent winstpercentage heeft uit de laatste 16 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Bayern met 0 overwinningen thuis, terwijl Olympiakos 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Bayern een gemiddeld puntenverschil van 12.1 punten, terwijl Olympiakos een gemiddeld puntenverschil van 16.5 punten heeft:

  • Bayern: 88.6 gemiddelde punten voor, 76.5 gemiddelde punten tegen
  • Olympiakos: 84.4 gemiddelde punten voor, 67.9 gemiddelde punten tegen

Bayern vs Olympiakos Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Bayern en Olympiakos:

Datum Uitslagen
2023-12-08 Olympiakos 77 – 69 Bayern
2023-03-09 Olympiakos 102 – 74 Bayern
2022-11-17 Bayern 71 – 82 Olympiakos
2022-03-04 Bayern 88 – 98 Olympiakos

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Bayern tegen Olympiakos wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Bayern vs Olympiakos Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Bayern en Olympiakos en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Bayern vs Olympiakos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Bayern tegen Olympiakos die in de Euroleague op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Bayern vs Olympiakos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Bayern tegen Olympiakos die in de Euroleague op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Bayern tegen Olympiakos?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Bayern tegen Olympiakos, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bayern vs Olympiakos?

Verifieer je leeftijd