Bergischer vs Eisenach

Bergischer vs EisenachBergischerEisenach

­čĄż 2024-04-04 – Bundesliga

 

Bergischer vs Eisenach voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Bergischer tegen Eisenach en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Bergischer vs Eisenach Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bergischer - Eisenach, die in de Bundesliga op 2024-04-04 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Bergischer vs Eisenach Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bergischer - Eisenach, die in de Bundesliga op 2024-04-04 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Bergischer vs Eisenach te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Bergischer tegen Eisenach kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Bergischer vs Eisenach Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Bergischer vs Eisenach uit de Bundesliga begint om 17:00 GMT op 2024-04-04. Het team van Bergischer heeft 6 overwinningen uit de 25 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 7 wedstrijden in de laatste 25 wedstrijden heeft gewonnen.

Bergischer heeft gemiddeld 29.4 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.2 punten tegen. Eisenach daarentegen heeft een gemiddelde 29.8 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.6 punten tegen:

  • Bergischer: 25 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 19 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Eisenach: 25 wedstrijden gespeeld met 7 overwinningen, 18 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Bergischer vs Eisenach Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Bergischer en Eisenach hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-08-26 Eisenach 31 – 30 Bergischer
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Bergischer tegen Eisenach zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bergischer vs Eisenach?

Verifieer je leeftijd