Bevo HC 2 vs Watersley

Bevo HC 2 vs WatersleyBevo HC 2Watersley

šŸ¤¾ 2024-04-28 – Eredivisie

 

Bevo HC 2 vs Watersley voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Bevo HC 2 tegen Watersley en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Bevo HC 2 vs Watersley Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bevo HC 2 - Watersley, die in de Eredivisie op 2024-04-28 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Bevo HC 2 vs Watersley Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bevo HC 2 - Watersley, die in de Eredivisie op 2024-04-28 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Bevo HC 2 vs Watersley te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Bevo HC 2 tegen Watersley kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Bevo HC 2 vs Watersley Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Bevo HC 2 vs Watersley uit de Eredivisie begint om 12:15 GMT op 2024-04-28.Ā Het team van Bevo HC 2 heeft 11 overwinningen uit de 27 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 6 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

Bevo HC 2 heeft gemiddeld 31.2 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 30.9 punten tegen. Watersley daarentegen heeft een gemiddelde 28.2 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 33.7 punten tegen:

  • Bevo HC 2: 27 wedstrijden gespeeld met 11 overwinningen, 16 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Watersley: 26 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 20 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Bevo HC 2 vs Watersley Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Bevo HC 2 en Watersley hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-12-02 Watersley 27 – 29 Bevo HC 2
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Bevo HC 2 tegen Watersley zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bevo HC 2 vs Watersley?

Verifieer je leeftijd