BFC vs Tachos

BFC vs TachosBFCTachos

­čĄż 2024-03-09 – Eredivisie

 

BFC vs Tachos voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd BFC tegen Tachos en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

BFC vs Tachos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd BFC - Tachos, die in de Eredivisie op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

BFC vs Tachos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd BFC - Tachos, die in de Eredivisie op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op BFC vs Tachos te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op BFC tegen Tachos kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

BFC vs Tachos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd BFC vs Tachos uit de Eredivisie begint om 18:00 GMT op 2024-03-09. Het team van BFC heeft 19 overwinningen uit de 20 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 16 wedstrijden in de laatste 21 wedstrijden heeft gewonnen.

BFC heeft gemiddeld 35.1 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 27.6 punten tegen. Tachos daarentegen heeft een gemiddelde 32.3 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 27.0 punten tegen:

  • BFC: 20 wedstrijden gespeeld met 19 overwinningen, 1 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Tachos: 21 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 5 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

BFC vs Tachos Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen BFC en Tachos hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-14 Tachos 26 – 32 BFC
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor BFC tegen Tachos zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd BFC vs Tachos?

Verifieer je leeftijd