Bjerringbro/Silkeborg vs Din. Bucuresti

Bjerringbro/Silkeborg vs Din. BucurestiBjerringbro/SilkeborgDin. Bucuresti

šŸ¤¾ 2024-04-02 – EHF Europese Liga

 

Bjerringbro/Silkeborg vs Din. Bucuresti voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg tegen Din. Bucuresti en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Bjerringbro/Silkeborg vs Din. Bucuresti Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg - Din. Bucuresti, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Bjerringbro/Silkeborg vs Din. Bucuresti Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg - Din. Bucuresti, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Bjerringbro/Silkeborg vs Din. Bucuresti te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Bjerringbro/Silkeborg tegen Din. Bucuresti kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Bjerringbro/Silkeborg vs Din. Bucuresti Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg vs Din. Bucuresti uit de EHF Europese Liga begint om 16:00 GMT op 2024-04-02.Ā Het team van Bjerringbro/Silkeborg heeft 0 overwinningen uit de 0 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 20 wedstrijden in de laatste 20 wedstrijden heeft gewonnen.

Bjerringbro/Silkeborg heeft gemiddeld punten voor per wedstrijd en gemiddeld punten tegen. Din. Bucuresti daarentegen heeft een gemiddelde 38.0 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 27.6 punten tegen:

  • Bjerringbro/Silkeborg: 0 wedstrijden gespeeld met 0 overwinningen, 0 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Din. Bucuresti: 20 wedstrijden gespeeld met 20 overwinningen, 0 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Bjerringbro/Silkeborg vs Din. Bucuresti Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Bjerringbro/Silkeborg en Din. Bucuresti hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-03-26 Din. Bucuresti 37 – 34 Bjerringbro/Silkeborg
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Bjerringbro/Silkeborg tegen Din. Bucuresti zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg vs Din. Bucuresti?

Verifieer je leeftijd