Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H.

Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H.Bjerringbro/SilkeborgFlensburg-H.

­čĄż 2024-03-05 – EHF Europese Liga

 

Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H. voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg tegen Flensburg-H. en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H. Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg - Flensburg-H., die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H. Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg - Flensburg-H., die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H. te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Bjerringbro/Silkeborg tegen Flensburg-H. kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H. Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H. uit de EHF Europese Liga begint om 17:45 GMT op 2024-03-05. Het team van Bjerringbro/Silkeborg heeft 14 overwinningen uit de 21 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 16 wedstrijden in de laatste 20 wedstrijden heeft gewonnen.

Bjerringbro/Silkeborg heeft gemiddeld 33.3 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 31.2 punten tegen. Flensburg-H. daarentegen heeft een gemiddelde 37.2 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.8 punten tegen:

  • Bjerringbro/Silkeborg: 21 wedstrijden gespeeld met 14 overwinningen, 7 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Flensburg-H.: 20 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 4 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H. Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Bjerringbro/Silkeborg en Flensburg-H. hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-02-13 Flensburg-H. 38 – 28 Bjerringbro/Silkeborg
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Bjerringbro/Silkeborg tegen Flensburg-H. zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bjerringbro/Silkeborg vs Flensburg-H.?

Verifieer je leeftijd