Bochum vs Fortuna Dusseldorf

Bochum vs Fortuna DusseldorfBochumFortuna Dusseldorf

⚽ 2024-05-23 – Bundesliga

 

Bochum vs Fortuna Dusseldorf voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bochum - Fortuna Dusseldorf gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bochum - Fortuna Dusseldorf gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Bochum tegen Fortuna Dusseldorf?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Bochum tegen Fortuna Dusseldorf te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Bochum en Fortuna Dusseldorf wordt op 2024-05-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 18:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach H. Butscher heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Fortuna Dusseldorf 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Bochum vs Fortuna Dusseldorf, behaalde Bochum 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Fortuna Dusseldorf uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Bochum: n/a
  • voor Fortuna Dusseldorf: n/a

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Bochum en Fortuna Dusseldorf:

Datum Uitslagen
2021-03-22 Fortuna Dusseldorf 0 – 3 Bochum
2020-11-30 Bochum 5 – 0 Fortuna Dusseldorf
2018-04-06 Fortuna Dusseldorf 1 – 2 Bochum
2017-10-30 Bochum 0 – 0 Fortuna Dusseldorf

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Bochum vs Fortuna Dusseldorf H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bochum vs Fortuna Dusseldorf?

Verifieer je leeftijd