Bochum vs Hoffenheim

Bochum vs HoffenheimBochumHoffenheim

⚽ 2024-04-26 – Bundesliga

 

Bochum vs Hoffenheim voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Bochum vs Hoffenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bochum - Hoffenheim gespeeld in de Bundesliga op 2024-04-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Bochum vs Hoffenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Bochum - Hoffenheim gespeeld in de Bundesliga op 2024-04-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Bochum tegen Hoffenheim?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Bochum tegen Hoffenheim te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Bochum vs Hoffenheim Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Bochum en Hoffenheim wordt op 2024-04-26 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 18:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach H. Butscher heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Hoffenheim 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Bochum vs Hoffenheim, behaalde Bochum 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Hoffenheim uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Bochum: n/a
  • voor Hoffenheim: n/a

Bochum vs Hoffenheim Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Bochum en Hoffenheim:

Datum Uitslagen
2023-12-08 Hoffenheim 3 – 1 Bochum
2023-02-04 Bochum 5 – 2 Hoffenheim
2022-08-13 Hoffenheim 3 – 2 Bochum
2022-04-02 Hoffenheim 1 – 2 Bochum

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Bochum vs Hoffenheim H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bochum vs Hoffenheim?

Verifieer je leeftijd