Borussia Dortmund vs PSV

Borussia Dortmund vs PSVBorussia DortmundPSV

⚽ 2024-03-13 – UEFA Champions League

 

Borussia Dortmund vs PSV voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Borussia Dortmund vs PSV Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia Dortmund - PSV gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-03-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Borussia Dortmund vs PSV Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia Dortmund - PSV gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-03-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Borussia Dortmund tegen PSV?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Borussia Dortmund tegen PSV te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Borussia Dortmund vs PSV Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV wordt op 2024-03-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Terzić heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl PSV 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Borussia Dortmund vs PSV, behaalde Borussia Dortmund 0 overwinningen in eigen huis, terwijl PSV uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Borussia Dortmund: n/a
  • voor PSV: n/a

Borussia Dortmund vs PSV Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Borussia Dortmund en PSV:

Datum Uitslagen
2024-02-20 PSV 1 – 1 Borussia Dortmund
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Borussia Dortmund vs PSV H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Borussia Dortmund vs PSV?

Verifieer je leeftijd