Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund

Borussia M’gladbach vs Borussia DortmundBorussia M'gladbachBorussia Dortmund

⚽ 2024-04-13 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Borussia M'gladbach vs Borussia Dortmund Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia M'gladbach - Borussia Dortmund gespeeld in de Bundesliga op 2024-04-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Borussia M'gladbach vs Borussia Dortmund Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia M'gladbach - Borussia Dortmund gespeeld in de Bundesliga op 2024-04-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Borussia M’gladbach tegen Borussia Dortmund?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Borussia M’gladbach tegen Borussia Dortmund te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Borussia M’gladbach en Borussia Dortmund wordt op 2024-04-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach G. Seoane heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Borussia Dortmund 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund, behaalde Borussia M’gladbach 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Borussia Dortmund uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Borussia M’gladbach: n/a
  • voor Borussia Dortmund: n/a

Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Borussia M’gladbach en Borussia Dortmund:

Datum Uitslagen
2023-11-25 Borussia Dortmund 4 – 2 Borussia M’gladbach
2023-05-13 Borussia Dortmund 5 – 2 Borussia M’gladbach
2022-11-11 Borussia M’gladbach 4 – 2 Borussia Dortmund
2022-02-20 Borussia Dortmund 6 – 0 Borussia M’gladbach

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund?

Verifieer je leeftijd