Boston Celtics vs Atlanta Hawks

Boston Celtics vs Atlanta HawksBoston CelticsAtlanta Hawks

­čĆÇ 2024-02-08 – NBA

 

Boston Celtics vs Atlanta Hawks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Boston Celtics tegen Atlanta Hawks in de NBA begint om 01:30 op 2024-02-08. De thuisploeg komt met 38 overwinningen uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden, terwijl Atlanta Hawks een 0.44 procent winstpercentage heeft uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Boston Celtics met 1 overwinningen thuis, terwijl Atlanta Hawks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 9.6 punten, terwijl Atlanta Hawks een gemiddeld puntenverschil van -2.3 punten heeft:

  • Boston Celtics: 120.3 gemiddelde punten voor, 110.7 gemiddelde punten tegen
  • Atlanta Hawks: 121.6 gemiddelde punten voor, 123.9 gemiddelde punten tegen

Boston Celtics vs Atlanta Hawks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Boston Celtics en Atlanta Hawks:

Datum Uitslagen
2023-11-27 Boston Celtics 113 – 103 Atlanta Hawks
2023-04-28 Atlanta Hawks 120 – 128 Boston Celtics
2023-04-26 Boston Celtics 117 – 119 Atlanta Hawks
2023-04-24 Atlanta Hawks 121 – 129 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Boston Celtics tegen Atlanta Hawks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Boston Celtics vs Atlanta Hawks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Boston Celtics en Atlanta Hawks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Boston Celtics vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2024-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Boston Celtics vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2024-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Boston Celtics tegen Atlanta Hawks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Atlanta Hawks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Boston Celtics vs Atlanta Hawks?

Verifieer je leeftijd