Boston Celtics vs Golden State Warriors

Boston Celtics vs Golden State WarriorsBoston CelticsGolden State Warriors

­čĆÇ 2024-03-03 – NBA

 

Boston Celtics vs Golden State Warriors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Boston Celtics en Golden State Warriors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Boston Celtics vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2024-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Boston Celtics vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2024-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Boston Celtics tegen Golden State Warriors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Golden State Warriors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Boston Celtics vs Golden State Warriors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Boston Celtics tegen Golden State Warriors in de NBA begint om 21:30 op 2024-03-03. De thuisploeg komt met 46 overwinningen uit de laatste 58 gespeelde wedstrijden, terwijl Golden State Warriors een 0.534 procent winstpercentage heeft uit de laatste 58 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Boston Celtics met 0 overwinningen thuis, terwijl Golden State Warriors 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 10.5 punten, terwijl Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van 2.1 punten heeft:

  • Boston Celtics: 120.7 gemiddelde punten voor, 110.2 gemiddelde punten tegen
  • Golden State Warriors: 119.1 gemiddelde punten voor, 117 gemiddelde punten tegen

Boston Celtics vs Golden State Warriors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Boston Celtics en Golden State Warriors:

Datum Uitslagen
2023-12-20 Golden State Warriors 132 – 126 Boston Celtics
2023-01-20 Boston Celtics – Golden State Warriors
2022-12-11 Golden State Warriors 123 – 107 Boston Celtics
2022-07-13 Golden State Warriors 92 – 103 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Boston Celtics tegen Golden State Warriors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Boston Celtics vs Golden State Warriors?

Verifieer je leeftijd